We are in the wonderful Rimini
RESTAURANT
Hello, I'm the chef of the restaurant, take a seat!
Al Sympathy non serve che ti siedi ad aspettare un cameriere, nella speranza che arrivi il prima possibile a portarti il piatto che hai scelto la sera prima e che forse ora non ricordi neanche più tanto bene.
Il nostro servizio con buffet self service, si presenta con diverse isole dei sapori, e potrai mangiare quello che preferisci, scegliendo al momento le pietanze che più ti piacciono.
Puoi ritornare a prendere tutto quello che desideri, e assaporare un po' di tutto. Per il pranzo verrà servito la specialità del giorno, mentre tutte le sere troverai serate importanti con menù tipici della nostra terra ma anche squisite specialità della nostra Bella Italia, non ti preoccupare , sarà sempre ricco di prelibatezze fatte in casa con prodotti di primissima qualità e potrai arrivare a cena fino alle ore 20,30.
Vi faremo trovare ogni giorno pasta fresca impastata a mano e tirata con il mattarello, sarà come fare un tour gastronomico dell’Emilia Romagna, potrai assaporare le Tagliatelle, i Tortellini, i Passatelli, i Maltagliati, gli Gnocchi di patate e di ricotta, i Ravioli di Magro, Cannelloni , Nidi Rondine, gli Strozzapreti e le Lasagne al fornoe tanto ancora…
Non mancheranno anche primi fatti con pasta di semola di grano duro delle migliori marche di produzione solo Italiana e risotti per tutti i gusti.
Come secondi, ti faremo trovare solo le migliori carni Italiane di allevamenti del nostro territorio.
Protagonista del nostro buffet è il Pesce fresco, il nostro mare porterà sul tuo piatto una ricca scelta tra San Pietro, Calamari, Sogliole, Branzini, Merluzzi, Seppie, Polipi, Sgombri, Sardoncini, Cozze, Cernie, Rombetti, Frutti di mare e tutto ciò che di più fresco l’Adriatico ha da offrirti.
Il nostro servizio con buffet self service, si presenta con diverse isole dei sapori, e potrai mangiare quello che preferisci, scegliendo al momento le pietanze che più ti piacciono.
Puoi ritornare a prendere tutto quello che desideri, e assaporare un po' di tutto. Per il pranzo verrà servito la specialità del giorno, mentre tutte le sere troverai serate importanti con menù tipici della nostra terra ma anche squisite specialità della nostra Bella Italia, non ti preoccupare , sarà sempre ricco di prelibatezze fatte in casa con prodotti di primissima qualità e potrai arrivare a cena fino alle ore 20,30.
Vi faremo trovare ogni giorno pasta fresca impastata a mano e tirata con il mattarello, sarà come fare un tour gastronomico dell’Emilia Romagna, potrai assaporare le Tagliatelle, i Tortellini, i Passatelli, i Maltagliati, gli Gnocchi di patate e di ricotta, i Ravioli di Magro, Cannelloni , Nidi Rondine, gli Strozzapreti e le Lasagne al fornoe tanto ancora…
Non mancheranno anche primi fatti con pasta di semola di grano duro delle migliori marche di produzione solo Italiana e risotti per tutti i gusti.
Come secondi, ti faremo trovare solo le migliori carni Italiane di allevamenti del nostro territorio.
Protagonista del nostro buffet è il Pesce fresco, il nostro mare porterà sul tuo piatto una ricca scelta tra San Pietro, Calamari, Sogliole, Branzini, Merluzzi, Seppie, Polipi, Sgombri, Sardoncini, Cozze, Cernie, Rombetti, Frutti di mare e tutto ciò che di più fresco l’Adriatico ha da offrirti.
You will find San Pietro fish, squid, sole, seabass, cod, Cuttlefish, Octopus, Mackerel, Sardoncini, Mussels, Groupers, Rombetti, Seafood and everything that the Adriatic sea may offer..
Our homemade pastry enriches the island of sweets with all kinds of delicacies, fruit pies, Catalan cream, panna cotta,trifle, pies, ricotta pies, wine pies, granny's cake and many other surprises…
Is there anyone in your family who suffers from food intolerance, or is vegetarian or vegan?
You really enjoy eating only by doing it with all your family, so our islands of flavors will be a tasty place for all of them. There they will find a wide selection of first courses, second courses and desserts as well as special menus fit for everyone.
We have a special affection for new mothers, without them there would be no family, so we have provided them with a priority access to the restaurant, where they will find everything they need to feed their children, such as vegetables, pasta for babies and much more.
Our homemade pastry enriches the island of sweets with all kinds of delicacies, fruit pies, Catalan cream, panna cotta,trifle, pies, ricotta pies, wine pies, granny's cake and many other surprises…
Is there anyone in your family who suffers from food intolerance, or is vegetarian or vegan?
You really enjoy eating only by doing it with all your family, so our islands of flavors will be a tasty place for all of them. There they will find a wide selection of first courses, second courses and desserts as well as special menus fit for everyone.
We have a special affection for new mothers, without them there would be no family, so we have provided them with a priority access to the restaurant, where they will find everything they need to feed their children, such as vegetables, pasta for babies and much more.
Taste and quality at Sympathy Hotel are of primary importance!!
Read the reviews if you’re still uncertain, our fame is the best guarantee we have!
Read the reviews if you’re still uncertain, our fame is the best guarantee we have!
Sympathy Hotel’s theme evenings:
Fisherman Dinner
Romagna-style Dinner
Fisherman Dinner
Romagna-style Dinner
MAIN COURSES
Tagliatelle, Ravioli, Tortellini, Passatelli, Maltagliati, Potato Gnocchi, Strozzapreti, Ricotta Gnocchi, Baked Lasagnas. All pastries are hand-kneaded and rolled out with a rolling pin by our grandmother Franca as tradition has it in Romagna. Alos, we provide all our recipes with durum wheat semolina pasta "De Cecco".
RICE
Risottos for all tastes are proposes to all who love cereals.
MEAT
Entirely of Italian origin, it comes from the best local stockbreeders.
FISH
Our hotel’s piece de resistance is the ever-fresh fish including: San Pietro, Calamari, Sole, Seabass, Codfish, Cuttlefish, Octopus, Mackerel, Sardines, Mussels, Grouper, Prawns, Turbot and much more. All Wednesdays, the Great Seafood Platter and the Fisherman’s Evening.
DESSERTS
Wholly homemade by our cooking staff, fruit cakes, mascarpone, crema and panna cotta, trifle, Catalan cream, pies, sponge cakes, ricotta cakes, wine cakes, Grandmother’s cake and much more.
FOOD INTOLERANCES
Sympathy Hotel also takes care of all who must pay particular attention: we cook dedicated menus suitable for our guests suffering from any type of intolerance including those who cannot eat gluten. From main to second courses and to desserts, we will be cooking products dedicated to visitors suffering from food intolerances.
MENUS VEGETARIAN AND VEGAN
Dishes Vegetarian dishes are available to everyone at our supper buffet.
Our vegan guests might benefit from customized menus.
Our vegan guests might benefit from customized menus.
NEW MOTHERS
Sympathy does not forget mums with children or newborn babies who will find a dedicated corner in our dining room with priority access, vegetable soups, tomato, pastina and all mod cons for our baby guests.
BREAKFAST
Good morning, I am Marilena every morning I make for you and your loved ones a rich buffet with homemade desserts and savory specialties, the smell of our just baked desserts will guide you to the breakfast room. There you will smell the aroma of a real Italian coffee or, if you prefer, a cappuccino made with fresh milk.
You will never have to use electric machines, as in the office ... you're on vacation, you deserve the best !!
We leave those sad experiences to the guests of other hotels;)
You will never have to use electric machines, as in the office ... you're on vacation, you deserve the best !!
We leave those sad experiences to the guests of other hotels;)
Here are some delicacies that you can taste every morning at our buffet: freshly made croissants ,simple or filled with creams and jams, cakes like grandmother’s ones, pancakes, cereals, biscuits, yogurt, jams and chocolate, toast, bread with cereals, cheese and fresh local cold cuts, soft-boiled eggs and fried eggs, omelettes, vegetables and fresh seasonal fruit.